Kohteet
Nähtävää ja ostokokemusta Amsterdamissa

Nähtävää ja ostokokemusta Amsterdamissa

Amsterdam on Alankomaiden suurin ja suosituin kaupunki. Vaikka Amsterdam on melko pieni, kaupunki on täynnä satoja aarteita matkailijoille.

Tässä on muutamia Amsterdamin suosituimmista nähtävyyksistä ja nähtävyyksistä, jotta matkakokemuksesi olisi paras mahdollinen.

Museot

Amsterdamissa kiertäessä kannattaa käydä sen erilaisissa museoissa, jotka ovat kuuluisia historiallisista ja antiikkikokoelmistaan. Jotkut Amsterdamin suurimmista museoista ovat Rijksmuseum, Steldelejk-museo, Kroller-Muller (nimetty rikkaan ja tunnetun saksalaisen teollisuusmiehen tyttärestä) ja Van Gogh -museo (tunnettu Van Goghin ja muiden 1800-luvulta peräisin olevien merkittävien taiteilijoiden kokoelmista) ).

Dam-aukio

Dam-aukio tunnetaan historiallisesta arvostaan ​​ja on usein tärkeä osa monien Amsterdamin kiertueiden tapahtumia. Tämän padon kauneus ja historiallinen tausta tekevät siitä osan jokaisen turistin vierailusta Amsterdamissa kiertäessään.

Amsterdamin kanavaristeily

Loma Amsterdamissa ei voi koskaan olla täydellinen ilman Amsterdamin kanavaristeilyä sen upeiden ja uskomattomien kanavien kautta.

Oude Kerk

Pienien talojen ympäröimä Oude Kerk on hyvin vanha ja kaunis kirkko, jota monet paikalliset ja ulkomaalaiset vierailijat palvovat. Kirkossa on goottilais-renessanssityyliin suunniteltu rakennus ja siinä on kahdeksankulmainen kellotorni.

Hortus Botanicus – (kasvitieteellinen puutarha)

Tuhansia kasveja sisältävä Hortus Botanicus on melko vanha ja ainutlaatuinen kasvitieteellinen puutarha. Kävelyetäisyydellä muista tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten Amsterdamin eläintarha ja vastarinta sekä historiallinen museo, puutarha on merkittävä paikka nauttia lomastasi Amsterdamissa.

Ostokset Amsterdamissa

Ostokset Amsterdamissa on yksi parhaista asioista, kun vierailet Alankomaiden pääkaupungissa. Amsterdam on täynnä monia pieniä putiikkeja, joista löydät paikallisten suunnittelijoiden töitä. Kun ostat Amsterdamista, löydät Amsterdamista monenlaisia ​​tuotteita, kuten muoti-, sisustus-, elintarvike-, terveyslisä-, CBD-öljy (Lue lisää siitä) ja paljon muuta.

Kaikissa Amsterdamin kulmissa on ostosmahdollisuuksia ainutlaatuisille ja epätavallisille tuotteille, varsinkin kun on kyse suunnittelusta. Tulet varmasti rakastamaan ostokokemustasi Nederlandissa.

Vastaa