Kohteet
Alexandria Egyptin matkaopas

Alexandria Egyptin matkaopas

Egyptin toiseksi suurimmalla kaupungissa, Aleksandriassa, on enemmän Välimeren kuin Lähi-idän ilmapiiri, ja se tunnetaan nimellä ”Välimeren helmi”. Antiikin muinaisista Egyptistä, Kreikasta ja Roomasta peräisin oleva Aleksandria on ihanteellinen välilaskupaikka matkalla Egyptin upealle Välimeren rannikolle.

Kairon pohjoispuolella Niilin suistoalueella, jossa Niilit kohtaavat Välimeren, Aleksandrian kaupunki tarjoaa näkymät lahdille, joissa on kultaisia ​​hiekkarantoja.

Aleksandriasta ostaminen on kokemus, jota ei kannata hukata Egyptin matkatarjouksissasi. Käy kulta- ja hopeabaareissa El Manshiyassa ja El Attareenissa, kalamarkkinoilla Corniche-tien varrella El Kashafaan, matkamuisto- ja käytettyjen kirjojen myymälöissä Attarinin alueella ja Al-Witwalli-kadun basaareissa.

Golfarit voivat nauttia kierroksesta pari Egyptin vanhimmalla golfkentällä Alexandria Sporting Clubilla, joka rakennettiin vuonna 1890, ja Porto Marinan golfkentällä, joka sisältää mestaruuskurssin, valaistu ajorata 20 teellä ja seitsemällä kohdevihreällä.

Ulkona syöminen on hieno kokemus Aleksandriassa. Älä missaa perinteisiä egyptiläisiä mezzeh-alkupaloja, karitsan shwarmaa (turkkilaisia ​​donerikebabeja vastaava egyptiläinen) ja herkullisia jälkiruokia, mukaan lukien hunajaleivonnaiset, maitoon kastetut päivämäärät ja paistettua riisiä.

Vastaa