Kohteet
Acapulco – Meksikon Tyynenmeren rannikko

Acapulco – Meksikon Tyynenmeren rannikko

Acapulco on kaupunki ja merkittävä satama, joka sijaitsee upealla syvällä puolipyöreällä lahdella Meksikon Tyynenmeren rannikolla. Guerreron osavaltion suurin kaupunki, Acapulco, asuu joitain Meksikon suurimpia rantoja. Kaupungin pääaukio, Zocalo, on täynnä ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, joista kävijät voivat ostaa ainutlaatuisia matkamuistoja lomastaan.

Acapulcon lahden alue on La Boosteren pääbulevardin edessä, ja siellä asuu alueen suosituimmat rannat. Acapulcon lahden parhaat rannat ovat Caleta, Caletilla ja Dominguillo. Aivan kaupungin itäpuolella on avoimen veden ranta ”Playa Revolcadero”. Aallot ovat erinomaisia ​​surffaamiseen.

Jos etsit hiljaisempia rantoja, sinun on otettava lyhyt ajomatka Pie de la Cuestan ja Barra Viejan merenrantakaupunkeihin. Luonnollinen lahden alue tarjoaa laajan valikoiman vesiurheilulajeja ja vesiurheilulajeja, kuten laitesukellusta, snorklausta, uintia, vesihiihtoa, purjelautailua, purjelautailua, purjehdusta, lasipohjaisia ​​veneitä, banaaniveneilyjä, polkuveneitä, kalastusta ja urheilukalastusta.

Isla de la Roquetan kaunis ranta on ihanteellinen perheille, koska sillä on matalia alueita, joilla lapset voivat leikkiä turvallisesti. Saarella on myös upeita paikkoja snorklata, runsaasti retkeilyreittejä ja majakka.

Acapulcossa on kuuma, trooppinen ilmasto ja runsaasti auringonpaistetta ympäri vuoden. Päivän lämpötilat ovat yleensä pitkälle 30-luvulle ja pysyvät silti noin 20 ° C yöllä. Lahti on täydellinen paikka iltakävelylle, kun matkustat Acapulcoon, sillä lämpötila on juuri oikea ja lahdella on maaginen romanttinen tunnelma, kun kaupunki heijastuu mereen.

Vastaa