Kohteet
Hiekkalautailu Dubaissa

Hiekkalautailu Dubaissa

Dubai on erittäin suosittu paikka hiekkalautailulle, koska siellä on valtavia autiomaata ja runsaasti hiekkadyynejä. Koska olosuhteet ovat erinomaiset ympäri vuoden, voit hiekkalaattaa Dubaissa milloin tahansa, kun taas lumilautailu on riippuvaista hyvästä lumisateesta eikä sitä välttämättä ole saatavana tiettyinä aikoina vuodesta.

Monet suurista dyyneistä ovat hyvin kiireisiä paikallisten ihmisten ja kävijöiden kanssa, joten on parasta löytää hiljaisempia pienempiä dyynejä. Jotkut dyynit ovat 200-300m korkeita, suurinta kutsutaan Big Rediksi ja se on erittäin suosittu, joten aloittelijat voivat parhaiten välttää niitä.

Paras aika hiekkalautailuun Dubain autiomaassa on aamulla ennen kuin lämpötila nousee liian korkeaksi. Älä unohda tehdä paljon taukoja varjossa ja juoda runsaasti vettä, jotta et kuivaa tai saisi auringonpistosta! Iltapäiviä voidaan käyttää kameliratsastukseen tai dyynien tutkimiseen dyynibugilla.

Paras tapa päästä autiomaan Dubaissa on nelivetoinen ajoneuvo. Matka autiomaasta Dubaissa kestää yleensä noin puoli tuntia, ja voit joko vuokrata oman liikenteen tai käyttää jotakin yritystä, joka tarjoaa ajoneuvon ja kuljettajan. Yleensä on parasta käyttää yhtä retkiyrityksistä, koska he tuntevat aavikon paremmin kuin kukaan muu.

Vastaa