Uncategorized
Benalmadena – Kohteen yleiskatsaus

Benalmadena – Kohteen yleiskatsaus

Espanjan Benalmadenan lomakeskus sijaitsee noin 20 km: n päässä Malagan lentokentältä, Torremolinoksen ja Fuengirolan välissä. Lomakeskus on suosittu kohde kaiken ikäisten perheiden ja lomailijoiden keskuudessa ja tarjoaa kohtuuhintaista majoitusta, runsaasti palveluita ja kauniin hiekkarannan.

Benalmadenan kauniit rannat ulottuvat kuusi mailia Costa del Solin rannikkoa pitkin. Tällä pitkällä leveällä hiekkarannalla on matalat vedet, jotka ovat ihanteellisia koko perheen turvalliseen uimiseen lomatarjouksissaan tähän suosittuun lomakeskukseen. Vanhemmat voivat rentoutua rannalla tietäen, että päivystävissä on hengenpelastajia, jotka seuraavat tarkkaan meressä leikkiviä lapsia. Rannan takana oleva kävelykatu on vuorattu hotellien, huoneistojen, kahviloiden, baarien ja pienten kauppojen reunalla. Hiljaisemmalle ja yksinäisemmälle auringonottoon on kallioisia poukamia ja sisääntuloja tällä rannikolla.

Benalmádenassa asuu myös palkittu venesatama, joka on täynnä moderneja jahteja ja ylellisiä risteilijöitä. Venesatamassa asuu akvaario, purjehduskeskus ja lukuisia kahviloita ja baareja. Laitesukellusta ja purjehdusta on saatavana venesatamasta sekä venevuokrausta, syvänmeren kalastusretkiä, katamaraaniristeilyjä ja retkiä Torremolinokseen ja Fuengirolaan.

Vastaa